C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Camp
Wednesday, 9 October 2013 • 07:03 • 0 comments
Hi Assalamualaikum.
How's you day buddies? 
Nak cerita pasal kem ni.
Benda dh lepas dah tp tak update lg dkt blog :)
okay gambar atas tu lepas keluar sekolah.
seriously the camping is the best camping lah!
Actually that is the first camping i ever go.
Hahaha.
Disebabkan camp tu lah bomba dgn KRS berbaik.
Awesome kan! camping tu 3 hari 2 malam.
the second night ada org kena rasuk.
Hantu jepun lg so aktiviti malam tu dibatalkan.
sedih :( Takdapat lah nk nightwalk bagai.
Tapi takpelah dari kena rasuk kan.
Tapi seriously part kena rasuk tu paling seram!
kesian gila dkt siapa yang kena rasuk tu.
Hantu tu ikut sampai rumah kot.
Nasib baik tak kena :))
Seriously rindu sangatt dengan camp.
Rindu nak bangun pagipagi buta mandi cepatcepat
naik surau pergi solat subuh dengar tazkirah.
Lepastu breakfast minum Teh O panas.
Main game malam malam. jadi attacker.
Hm rindu gila dengan budakbudak camp :')
Okaylah bye :D 




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Last post 20dec2012
  • KeyEl Si Si :D
  • Finally, i spend a time with themm.
  • Dah lama tak update blog.
  • Berapa kali dah?
  • Im happy right now, without you :D
  • Shewrammm meyhh!
  • Blank.
  • I really hate to hate someone.
  • The awkward moment! #part one