C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
KeyEl Si Si :D
Thursday, 20 December 2012 • 23:57 • 0 comments
Assalamualaikum. Hi.
Today aku nak update pasal haritu. Haritu tu bilaaa? Entah, lupa dah :p
Haritu aku keluar dengan Kwa aka Lili Evan's. 
Mak dia hantar mak dia amik. Bukan hantar pergi KLCC. Hantar pergi LRT je :*
Kitorang sampai LRT dlm pukul 1 cenggitu. Kwa belanja aku okk :) 
Haha, thanks Kwa. Aku tertinggal beg masatu. Tu yg dia kena belanja tu.
Dlm beg aku tu ada 20 hengget je. Haha. Time aku lupa tu,
nasib ahh mak aku ada kat bawah. Mintak duit sikit.
Mak aku ada 13 hengget je. Aduiii -,- 13 hengget pun 13 lahh :(
Aku dah suspen dah takut kwa marah. Then aku pun bg ah tau dia.
Guess lah dia cakap apa. Dia cakap 'Okaylah tu' Haha.
Gempak ceyy dia ni. Lebiuu kwa.
Dah sampai KLCC tu kitorang pergi tengok cite apa ada dkt panggung.
Cerita semuatak best sgt. Kitorang tengok cite Strawberi Cinta.
Masa kitorang amik tiket tu bru pukul 3 camtu.
Movie tu pukul 4 : 45 kalau tk silap. Wuuu, lambat lagi kot.
Kitorang pun decided pergi makan. Kitorang makan Mc'D.
Aku lupa Mc'D boikot. Bantaii je ahh :( Dah lupa. Hehehe.
Kitorang jalan2 satu KLCC tu. Then, aku teringat yg myra kata dia
nak hang. Dia nak g TS jumpa Syahmi. Dia ada ckp dia nak g KLCC jugak.
So, aku call ah dia. Masa aku call tu dia ada kat rumah lagi.
Dia ada kata yg dia nak g KLCC dulu.
So, tunggu je lah dia. Susah siollllll nak cari dia.
Penat aku :( Tp last2 aku jumpa gk dia.
Dia dengan kawan2 dia. Termasuk Syahmi. Ahaks :P
Dpt ahh jumpa syahmi. Syahmi marah akuu. Haha marah gurau jeee. Suka aku :D
Masa aku  kat KLCC , baru aku perasan Kasut aku koyak.
Bebal gila. Tu lah, nak cepat sangat. Bangang aku dibuatnya.
Bengang act :p Tp takpa, aku boleh kawal. Hahaha.
Last thing yg kitorang buat sebelum balik is masuk kedai SAMSUNG.
kitorang main Samsung Galaxy s III. Gila ohsemm siot phone tuu.
Tp padan lah harga dia pun dekat 2 ribu :'( Harapan ahh nak dapat.
Haha k lah bye. The day was great!




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Finally, i spend a time with themm.
  • Dah lama tak update blog.
  • Berapa kali dah?
  • Im happy right now, without you :D
  • Shewrammm meyhh!
  • Blank.
  • I really hate to hate someone.
  • The awkward moment! #part one
  • Be strong girl :*
  • Shamat Ari rayaa!