C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Shewrammm meyhh!
Monday, 15 October 2012 • 07:22 • 0 comments
Assalamualaikum and hye guys!
Korang acanooo doo? Sihat dakkk? Maklumlah, orang dah lama tak bukak
blog. Mmg mcm gini. Korang rindu aku takk? Rindu? Oh great!
Tak rindu? Boleh jalan daaaaaa. Hahaha, tak lahh. Kita gurau je.
Okay, kalau ikut title aku sepatutnya cerita pasal kisah serammm kannn.
Ya, aku memang nak cerita pasal kisah seram but not seram at all!
So, just baca dan jangan complain apa-apa. Im begging you :)

Pada suatu malam yanggg gelap dan sejukk,
Aku pon terdengar satu ringtone doraemon yang sangat comell.
Tp, aku tak tau dari mana. Bila aku fikir balik, baru aku ingatt!
Hp aku kan ringtone mesej dia bunyi doraemonn.
So, aku punn mula lah cari phone Samsung Corby II berwarna putih yang
usang tu. Aku pakai Corby je, tak masyukk macam awak, awak dan awak :)
K, sambung cerita....
Bila dah jumpa phone aku tu, aku pun tengok lah siapa yang hantar mesej.
Aliahhhh rupanya!'
Dia hantar 'Ibab jom lepak rumah myra.. aku bodan lah duduk umah..
lau ko nk dtg rumah aku....'
Soo, aku yang tengah takda kredit ni punn pergi lewls rumah dia.
Kitorang dah ready nak g umah myra ni tiba-2 myra takda. 
Bongok betull lahhhhhhhhhhhh!
Aku pun suruh lah Aliah mesej dia tanya dia kat mana,
dia kata dekat blok C. Ahhhhh, kepala hotak dia!
Aku pun buatlah keputusan lepak dekat rumah Aliah je.
Memandangkan rumah Myra ada Wifi, aku punn cehck lah kalau-2
bapak dia bukak Wifi kann. Tengok-2 Ada! Perghhh, apa lagi. 
Online lah jawab dia. Aku ngan Aliah punn lepak-lepak cakap-cakap
ahhh enn sampai pukul 10 bercakap tak henti. Dah pukul 10 aku pun nak balik lah.
Yang alaih dokk nyakat aku kata ada hantu kat sebelah aku lah apa, lahh.
Aku yang dah semakin serammm lari lahh en apa lagi and tiba-tiba
time aku lari je dekat lif aku nampak ada benda kat sebelah aku.
Masa tu mmg nak gugur lah jantung aku kan. Bila aku try pandang belakang je
Tengok-tengok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ada almari dekat belakang. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Super pundekk! Buat aku takut je :3 Erghhhhh.
So, itu lah yang seramnya. Post aku ni memang panjang gila pig lah kan.
So, aku ingat nak stop dekat sini je. bye guys!




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Blank.
  • I really hate to hate someone.
  • The awkward moment! #part one
  • Be strong girl :*
  • Shamat Ari rayaa!
  • Friends :P
  • Holla guys!
  • Aku sayang kau Nurul E'zzah.
  • Great day today.
  • A worst day.