C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Aku sayang kau Nurul E'zzah.
Saturday, 21 July 2012 • 06:23 • 0 comments
Assalamualaikum and hye everyone!
Korang sihat tak? Aku harap korang sihat.
So, harini aku nak cerita pasal E'zzah. Ya, E'zzah. Korang tak kenal kot. but, aku ada banyak
post pasal dia. Hmmmp, dia duduk asrama tau. Dekat negeri sembilan. Jauh. Aku KL!
Harini dia ada kat Kl. Besok dia balik Ostel. Harini, aku dengan myra spend time dengan dia :)
Best sangat. rindu dengan telatah dia, otak gila-2 dia semua. Akhirnyaaa, dapat jugak lepas rindu dengan dia.
Alhamdulillah. Dia tak berubah. Aku harap dia takkan pernah berubah :)
Okaylah. Aku cerita aktiviti kitorang tadi okay.
Actually, masa pukul 11 pagi tadi aku mesej dia. aku cakap dengan dia, dia punya Tali kasut
warna pink ada dekat aku. Dia ada dekat rumah myra masa tu. Dia pun suruh aku pergi rumah myra.
Aku pergi lah mandi, masa tu aku belum mandi lagi. Hehehe, Busuk ><
So, aku punn pergi siap-2 lah kann. Terus gerak rumah myra.
Kitorang lepak-2 jap dekat rumah myra. Lepastu kitorang pergi rumah Aliah.
Aliah punn belum mandi. Hhahahaha. Kitorang borak-borak lah. Gelak-2,
Bluetooth lagu lah bagai. Best lahh. Actually, kitorang nak pergi Bazar.
So, balik lah kitorang semua. Siap-2 nak pergi bazar.
Lepastu dah siap tu, kitorang pergi rumah E'zzah amek duit. Then, guest what?
HUJAN! bagus gak. Sejuk je masa tu. Soo, sambil tunggu hujan reda,
kitorang lepak dekat rumah E'zzah. Nampak tak gambar kat ats tu? Gambar tu candid.
Aku senyum je dekat E'zzah. And, agak-2 korang perasan tak E'zzah ada pakai rantai?
Aku yg bagi rantai tu. Hhahaha, bangga siot!
Hmmmmp, itu jelah yg aku dapat bagi :') Okay, lepas hujan dah reda. Kitorang gerak lah apa lagi.
Macam-2 makanan ada :D Aku dengan Myra tak beli apa-2. Cuci mata je.
Nak laparkan perut :) E'zzah beli Ayam dengan Air Tembikai. Hehehe,
So, balik tu kitorang berpisah lahh. Amek haluan masing-2. Blok aku dengan E'zzah lain-2.
Aku dengan Myra blok B, E'zzah Blok C. Masa aku bye bye dia aku rasa nak nangis :'(
Seriously, susah sangat nak berpisah dengan dia. 
Hmmmp, tak kisah lah. Aku harap dia bahagia dekat asrama tu nanti.
Besok pukul 11 pagi dia balik. Sedihnya :'(

Last word, aku harap kau jaga diri ya dekat sana.
Jangan pernah lupakan aku :'( Always remember aku tau.
And aku nak kau tau, aku sayang kau sangat-2.
Iloveyou as friend Nurul E'zzah binti Shaharidun :')


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Great day today.
  • A worst day.
  • Nak puasa dah ni!
  • Hye yayang!
  • Floria Putrajaya 2012
  • Nurul E'zzah binti Shaharidun
  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..