C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Susah
Thursday, 21 June 2012 • 06:14 • 0 comments
Assalamualaikum for my fello muslim friends 
Hmmmmmp , kalau tengok title tu mesti pelik kan . Nak tau apa benda ?
Susah nak buat topi mcm dalam gambar tu . Hahahahaha . Tkda lah , tipu je .
Susah tu actually , maksud dy susah sangat-2 lah nak cari idea untuk update blog . Padahal ,
2 hari kot tak bukak , update or edit pape dalam blog . Takkan takda idea kot
kan , Hahahaha . But , seriously lah memang tak de idea sangat nak update apa dalam blog ni ,
bagi lah idea kalau nak , Hahahaha . Mesti ada yg cakap 'alaaa , yg awak alami masa tak online tu'
Ehhh , korang nak tau tak , tadi kan , aku pergi sekolah lama aku tau . Marian convent lahhh :P
And then , tak tau lah pulak semua rumah sukan ada latihan , actually aku teman Ila dengan myra ,
Diorang nak jumpa dengan Cik Zaliah diorang tu lah kononnya , but Cik Zaliah kene
latih budak rumah hijau . And , 70 peratus dari 100 peratus budak-2 rumah hijau ,
aku benci! Memang aku fuck gila-2 ahh dengan diorang . Tahun lepas takda ar kuang ajar sangat ,
Tadi aku pergi , siap nak halau lagi . Baru darjah 5 dia dah nak tunjuk saiko ,
Menyakai lah budak , fokus dalam pelajaran lagi bagus lah . Bodoh! Buang masaa je 
nk tunjuk saiko bagai lah apalah . Kononnya nak jadi gengstar lah ye :? Piraaahhh!
Gangstar tak bawak masuk kubur beb! And tak dapat pahala lebih pun kan ,
Fikir masa depan lagi bagus . Nasib baik rumah hijau cikgu dy aku suka and bestfriend
aku ada dalam umah hijau tu . Kalau tak , aku memang fuck habis-habisan lah!



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..
  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli