C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
The day at the school . Hoho !
Monday, 21 May 2012 • 01:16 • 0 comments
Assalamualaikum .
Holla . Hehe . Tadik dekat skolah ,
kawan-2 aku main snap-2 gambar dengan cikgu .
Jealous tu tak , cemburu je . Muahahaa .
Takdalahh . Cikgu sporting kot ,
superb awesome lah .
And lagi satu , amatlah jealous dengan lesung pipit cikgu yg agak dalam tu .
Hew hew . Kalau aku ada lahh , confirm 24 hours senyum aje kerja .

Hohohoh . Serius tak berhenti gelak tengok gambar ni .
Nasib baik adik tolong redakan . Hoho .
Confirm bila tengok gambar ni , mesti fokus dekat belah kanan tu kan .
Nama budak tu ila awokkkkk .
Gambar dicilok di blog cikgu itewww :P

Hohoh , find me please .
The cute and awesomeness girl ever .
Hik hik , Perasannn !
Wat ilek sudah , blog gua , gua punya suka lahh .
Ennnnnn ?

Gambar ni !!! Sumpah jelous .
Haha . Takda lah . Kita main-main je awokkk .
Btw , cute sangat .
Bukan ila gemok tu ye cikgu tu .
hoho . 





PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Berkurun lamanya ...
  • Happy mother's day !
  • 1st special giveaway by iza zaty | budak purple
  • Pada suatu malammm .
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Well .
  • Hallo .
  • Pada suatu hari ..
  • Badminton :]