C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Lama dah tak hapdet ..
Wednesday, 13 June 2012 • 06:10 • 0 comments
Assalamualaikum :)
Hye guys . Miss me ?
Hahahaha . lama dah aku tak update blog .
Sbb dah start sekolah kan . Banyak siot kerja .
Tak sempat nak update blog langsung . Mesti korang rindu aku kan .
Well . Ah Noor Liyana Ali mmg suka perasan ,
so . Bila korang bersama aku , aku akan perasan sepanjang masa .
Tak caya tanya ah kawan-2 itew . Diorang tau lah kot .
Hahahaha . Harini aku spend time dengan kawan-2 aku .
Ha'ah . Dah lama tak spend time dengan diorang . Harapkan dekat sekolah je .
Rindu jugak nak spend time dengan diorang :)
Mula-2 Ila , isma dengan Myra , datang rumah aku .
Then diorang kata 'Nak pergi mandi tak'
Aku pon on lahh kan . Dah lama tak pergi .
Then gerak . Bapak Ila bawak . Sampai je kann , jeng jeng jeng .
Air hijau . Then semua tak nak mandi . Ila nakk . Aku suruh Ila try masuk dulu .
Bett lah kan dengan Ila *tau kan bett tu apa :)
Ila tak nak masuk , aku dengan E'zzah tarik lah tangan dy , and then E'zzah lepas dy .
Ila jatuh lepastu tangan dia terseliuh i think . Then dy nangis .
Haduhhh , yg kitorang dah cuakk dah . Dah la balik dengan bapak dy .
Buatnya kene marah , tak ke naya . Kitorang punn pujuk-2 lah Ila .
But , tak de effect ponn -.-' . Aku pon cuakk lah . 
Lepastu bapak Ila sampai . Dalam kereta diorang kata muka aku mcm cuakk .
Hahaha , mula-2 aku cuakk lah . Lepastu aku okay . 
Ila duk nangis-2 lagi . Hmmmmp . Diorang buat derk je , aku pun buat lah derk .
but , risau jugak . Isma bawak Ila pergi rumah dy sebab ,
Isma pandai urut-2 ni . Dy en PBSM . Dah sampai rumah Isma ,
Dy punn urut lah . Dah urut tu okay sikit . Masa Isma tengah urut Ila tu ,
Kitorang boleh lagi tangkap-2 gambar . Jahat tak jahat ?
Ila tak habis-2 cakap , aku nak mati , aku nak mati dengan aku tak nak cacat .
Negatif sangat kot . Relak lah . Myra pernah kene , E'zzah pernah kene
Ramai yg pernah kene . Relak je . Tak perlu lah sampai kata nak mati kan .
Buatnya jadi betul-2 . Kan susah , mak kau gak nangis .
Aduhh , tak paham lah aku . Nevermind lah . korang tengok lah gambar kawan-2
aku yg cantik dekat bawah ni kay . Diorang memang cantik un :)

This is me with with Shahzuina Marlisa :) Well ,
Kitorang sangat cute kan . 

Ini plak , Me with Ezzah . 
Dulu kitorang rapat , sekarang tk sangat .
Dy ni manja jugak and dekat gambar tu , Aku rasa mcm aku cute .
Hahaha , E'zzah pun cute jugak :)

Dengan E'zzah lagi . Sebenarnya belum ready , tp tak tau lak gambar ni jadi cantik :)

Dengan Marlisa tinggi ni lagi . Dy ni tinggi tau tak . 
Mcm hantu galahh .

Officially me , Ah Noor Liyana Binti Ali yg comel ;)


Yang gambar nombor satu tu , Gambar kitorang ,
Yang bawah tu E'zzah , Myra and Marlisa .
Myra tu mcm-2 gaya dy pernah buat . Tak faham akuu !
Haha , nevermind lah . Sayang korang shumeee :)

Harini memang best :P

Sejak form one ni , aku senyum confirm tak nampak gigi oh. #fact





PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..
  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Berkurun lamanya ...
  • Happy mother's day !
  • 1st special giveaway by iza zaty | budak purple