C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
3 days ..
Monday, 28 May 2012 • 08:53 • 0 comments
Assalamualaikum .
Tengok tajuk mesti tertanya-tanya .
Yetakkk ? Alaaa , Yekan je lahh .
Hahahha . Lama tak jumpa ite ?
Padahal baru 2 hari . 
Lama lah tu woii .
Hmmm . Kaylah ,
Yang 3'days' tu , Maksu aku and family dtg sini .
Best wokkk diorang dtg sini . 
Mmg tak sunyi lah rumah wa derr .
Lu nak datang rumah ? Kene duduk luar lewww .
Tujuan diorang dtg sini sbb ada kenduri mak lang wa .
Diorang dtg lah dah dijemput kann . 
Hari pertama diorang dtg tu petang hari jumaat ,
Dah nak senja dah pon masatu ,
Tido lah dekat rumah wa , 
Rumah wa kay , tp bapak wa yg bayar . Hahahahha .
2 hari kenduri rumah mak lang . tido situ leww .
Hari ketiga balik rumahh waa ,
Hehe , Besok tu pergi rumah abang aku , 
dekat kajang kot tak silap :/
Dah alang-2 en , pergi putrajaya , apa lagi photoshoot ar .
Shoot guna Canon 1100 D and D90 .
OK kot gambar dia ;)

Nnt kita upload gambar . Nak tidur dah . BUBUBYE :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Berkurun lamanya ...
  • Happy mother's day !
  • 1st special giveaway by iza zaty | budak purple
  • Pada suatu malammm .
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...
  • Well .
  • Hallo .