C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Dah lambat lah pulakk -.-'
Saturday, 2 June 2012 • 06:45 • 0 comments
\ Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh /
Aloha ;) Long time no see rite *tak pernah jumpa pun sebenarnya 
Hahaha , Ada aku kesah *suara mcm Chef Wan 
Cehh , gurau je . Chef wann tu kot . Kau ado ?
Maaf lah , sejak 1 menjak 2 menjak nie , penyakit merapu ni merebakk
ke seluruh badan pulak *merapu lagi .
Hahaha , ada aku kesah *jeling .
Hmmmmp . Panjang nya aku merapu . Takda kaitan dengan tajuk langsung kan .
Hokay Dah lambat lah pulak tu , lambat nak wish
for bulan june . Hmmp , takpa lah , aku nak buat wish jugak .
Nak tau ke wish apa ? Nnt penghujung post ni aku kasik tau kayh ;)
Teruja lah tu . Tak silap aku , birthday E'zzah bulan ni ,
23hb kalau tak silap . Nak bagi hadiah apa ek ?
Modal 10 ringgit . Muahaahahhaahha ,
Tau lah nak bagi apa kejap lagi . Pagi tadi mak aku pergi kenduri dekat klang ,
And balik tadi , mak aku kata , mak aku punya sepupu , 
mak Diana Amir siot , Hahahaha .  Kenal tak ? Alaaaa ,
yang sekarang dia dah pakai tudung tu . Baguslah , dah dapat hidayah .
Say ' Alhamdulillah ' . Hek hek . Aku tak tipu or syok sendiri okay ?
Hmmmmp . Niat bagitau bukan nak berlagak ponn .
Cuma terkejut je sbb tak pernah tauu . Okaylah , lupakann .
Hmmmmmp wish aku untuk bulan jun ialah

Aku harap bulan june bawak kebaikan buat aku .Sayang bulan jun . Sayang bulan lain jugak :)

                                                      Bye guys . Muahhhh :*




PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..
  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Berkurun lamanya ...
  • Happy mother's day !
  • 1st special giveaway by iza zaty | budak purple
  • Pada suatu malammm .
  • contest ke-2 by aien story - contest senyuman mena...