C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Gotong royong :3
Friday, 15 June 2012 • 23:37 • 0 comments
Assalamualaikum .
Hello . Nice to meet you again . 
Please say , 'I miss you'
Hahahaha . Merapu tak habis kan aku ni . Korang bosan tak ?
Aku bosan *kalau nak tau lah . Hahaha . okaylah , back to the title K .
Gotong royong ? Apa yg gotong royong nya ? Dekat mana gotong royongnya ?
Haaaaaaaa , dekat sekolah aku lah . Well , ini first time aku pergi gotong royong tauu . 
Itu pun sebab kawan-2 ku tersayang tau .
Hahaha . Tersayang sangat . Sebelum rehat , kitorang kene belajar dulu . Lepas rehat 
baru gotong royong . Sepatutnya , Murid islam form one kene bersihkan baitul hikmah ,
Lepas rehat , kitorang kene naik kelas dulu , belajar 30 minutes lepastu baru turun beratut dekat bawah .
Masa berkumpul dekat bawah , cikgu suruh murid islam form one bangun , then ikut cikgu pergi baitu hikmah  
baitul hikmah dekat bangunan lama . Ya , sekolah kitorang bangunan baru .
Dah naik-2 , barang nya sikit je yg nak kene amek ,
Lepastu aku , Ila , marlisa dengan E'zzah keluar curi-2 . Hahahaha ,
Nnt kita update lagi K . Bye


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..
  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !
  • 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli
  • Berkurun lamanya ...
  • Happy mother's day !