C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Nak puasa dah ni!
Tuesday, 17 July 2012 • 06:09 • 0 comments
Assalamualaikum and hye everyone.
How you doin today? Good? Oh i dont care. Hahahahaha. Aku anggap
kau good lah sebab dapat baca post ni. Hahahaha, See the title. Exited right? Siap
letak gambar orang melompat lagi. Itu tandanya aku betul-2 tak sabar :)
Mak aku dah belikan baju raya dah untuk aku, kakak aku and adik aku.
Kitorang setema! Tak suka lah. Hmmmp, anyway aku nak ucap selamat berpuasa 
kepada yg islam :D Hope korang puasa penuh tau. Doakan aku sekali ya. 
Tahun lepas aku puasa tak penuh, wuuuu sangat sedih lah.
Belum ganti lagi, ingat nak ganti bulan 10 nanti. Berdouble double aku kene ganti nanti.
Dapat Pahala lebih sikit kot. Hhahahahaha. Tahun ni harap raya meriah sikit.
Tahun lepas pon meriah sbenarnya tapi nak yg lagi meriah lah kan.
Nak tebalkan dompet dengan duit rayyaaaaaaaaaa!
Tak sabarnya! Rasa nak tercabut jantung ni nak tunggu raya *takda kaitan
Okaylah. Nak out dah. Bububye guys. 
Sekali lagi aku nak ucap selamat berpuasa kay. Bukan apa post awal-2
takut aku tak on dah lepas ni :D


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Hye yayang!
  • Floria Putrajaya 2012
  • Nurul E'zzah binti Shaharidun
  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)