C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Hye yayang!
Wednesday, 11 July 2012 • 02:54 • 0 comments
Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.
First sekali, aku nak cakap yg gambar kat ats tu aku. Muahahaha, membongak!
Lama dah kita tak update blog. Ya! Setiap kali aku update blog, ayat tu mesti ada!
Hahahaha, aku suka ayat tu. Cehhh! Actually, aku tak tau nak update apa ni.
By the way kan, aku rindu sangat dengan E'zzah. Dia dah pakai blackberry bold kot. Waduh!
Jealous sungguh aku. Hahahaha :') Kalau dia sekolah lagi dekat SMP tu, seious aku kata.
Aku nak spend time dengan dia je. Teringat bila dia suka ejek cikgu yg kitorang tak suka.
Hehehehe, macam-2 gaya dia boleh buat. Lagi-2 OT. Hahaha, takyah tahu lah OT tu siapa eh ;)
Hmmmp, aku rindu dia gila-2 ahh. Jumaat, Sabtu and ahad lepas, kitorang text. Sumpah bangga lah.
Dia kata en, masa aku text dia. Dy nangis. Haha, nak tau sebab apa? Sebab, Dia kata,
kawan-2 dia yg lain semua tak text dia. Aku je yg text dia. Sumpah terharu lah beb.
Makin sweet awek zizan tu :) Aku always doakan supaya dia success dekat sana, Tak lupa
dengan kawan-2 dia dekat sini and kitorang nak dia tahu yg kitorang sentiasa rindu dia.
Hope dia ponn macam tu lahh. Hehehehe. Susah sangat nak on the phone dengan dia,
line tak mengizinkan. Sentiasanya tak clear. Kecewa sangat. Minggu depan dia tak balik,
minggu depan lagi sekali baru dia balik. Serious sangat tak sabar nak tunggu dia.Bulan puasa nanti
pulak, Dia kata dia nak g Bazar sama-2 dengan kawan-2 dia yg dekat sini.
Aku punn tak tau lah aku boleh join ke tak. Yelahh! Ramai lagi yg nak keluar dengan dia rite.
Tapi takpalah, kalau dapat tengok muka dia saja pon aku takk kesah. Dapat lah jugak aku lepas rindu
walaupunn sekejap je right? Hmmp. papepon, aku tetap sayang dia macam kakak and adik aku.
Dia lahir dulu, tapi aku rasa aku lagi matured dari dia. Muahahahha.
Iloveyou so much E'zzah. For your information, aku bukan partner lesbian dia eh.
Kitorang kawan je. Hehhh *jeling.
Hahaha. Bye shumeeeeeeeeeeeee :D


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Floria Putrajaya 2012
  • Nurul E'zzah binti Shaharidun
  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..