C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Nurul E'zzah binti Shaharidun
Tuesday, 26 June 2012 • 06:50 • 0 comments
Assalamualaikum and hye guys ;)
Okay , today aku nak cerita pasal sorang awek Zizan ni .
Nama dia E'zzah , nama penuh dia Nurul E'zzah binti Shaharudin .
Act , post ni cerita sedih tau . Well , nak tau kenapa sedih ? Sebabnya ,
Awek Zizan ni dah pindah sekolah . Ya , dia tinggalkan aku :'( Aku tanak but , itu hak dia .
Aku boleh buat apa ? Ya , aku hanya boleh tengok je . Kalau aku jadi mak dia ,
dah lama aku tak bagi dia pindah . Nak tau dia pindah mana ?
Dy pindah Rembau , Negeri Sembilan . Jauh kot dengan aku ;( 
Hmmmp , pagi tadi . Dy datang sekolah lama dia , Ya , sekolah aku , Dia datang jumpa cikgu .
Dia masuk lah kelas dia yg dulu . Ya , kelas aku jugak :) 
Dia talking-2 kejap dengan cikgu , lepastu bila nak keluar tu dia babai kitorang .
Dia babai dekat aku juga :) Well , Aku happy dapat jumpa dia buat kali terakhir .
Masa dia bye aku tu , seriously aku memang rasa nak nangis ahh :( Firstime beb ,
aku nangis sbb kawan aku pindah . Aku sayang gila-2 lah dengan awek zizan tu .
Bila aku teringat dia , aku akan ingat jugak kenangan-2 manis aku dengan dia .
Rasa nak nangis bila ingat balik . Kalaulah , aku boleh undurkan masa kan ,
aku nak spend time dengan dia je . Nak buat macam mana . Benda dah jadi . Takleh
nak patah balik dahh . I miss you E'zzah :')

Bye bye E'zzah . 
Ingat Zizan , ingat e'zzah .



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...
  • Dah lambat lah pulakk -.-'
  • Assalamualaikum ;)
  • 3 days ..
  • First giveaway by Syakilla Syed Alwi
  • The day at the school . Hoho !