C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Great day today.
Thursday, 19 July 2012 • 04:41 • 0 comments
Assalamualaikum guys!
Tengah buat apa now? Baca post ni lah apa lagi. Muahahaha, Joking (-.-')
Hmmmp, title tu mengexiting kan aku. Ya, just me. I know it wass suck. What im saying?
Harini great kenapa kan? Sebabb, entahlah. Aku main tulis je title tu.
Hehehehe, Tadi aku balik naik basikal. Basikal Isma.
Dia bawak. Bergerak tau basikal tu. Apa? Ingat aku berat ke. Choyyyy,
aku ringan lah. Perut je yg berat, lain tak. Hahahaha! Memang best lah.
Masa naik tu rasa mcm Mr. Bean Holiday tau. Kitorang en naik basikal.
Laju lah. Myra,Aliah and Masmira semua kat belakang. A'ah Ila takda. Muihihihi.
Best! Great day lah kann. Besok ada hari usahawan kat sekolah kitorang.
But, Orang luar tak ley masuk. Choyy, Apa pun tak boleh. 
IBU BAPA je yg boleh masuk, tapi lepas dah habis sekolah lah.
Mcm Suckai. But, sebelum 9:30 kene belajar dulu.
Wat da? Okaylah, Byeee :*


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • A worst day.
  • Nak puasa dah ni!
  • Hye yayang!
  • Floria Putrajaya 2012
  • Nurul E'zzah binti Shaharidun
  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3
  • Lama dah tak hapdet ..
  • Mega Tech Giveaway by MizzsNinie, CikMun and DrFar...