C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Holla guys!
Thursday, 26 July 2012 • 06:49 • 0 comments
Hye. Assalamualaikum =)
Apa khabar? Sihat tak? Hehehe, kalau sihat. Alhamdulillah. Kalau sakit jumpa doktor :)
Hmmmp, pejam celik pejam celik lagi 3 minggu dah nak raya. But, tak termasuk minggu ni la.
Rasa tak sabar sangat-2. Aku dah beli baju kurung dah 2 pasang. Baru dua pasang k.
Kasut raya punn dah beli dah. See? Very excited rite? Hahaha, Aak! (ada aku kesah?)
Hmmmp. Korang nak tau tak, pergaduhan aku dengan Ila still belum selesai lagi.
Haritu dia hantar surat kat kitorang. Dia tulis 'kalau korang tanak kawan dengan aku takpa.
Asalkan korang maafkan aku' and then aku balas 'kitorang tidur'.
Mesti korang cakap aku ni tak baik kan sbb balas cenggitu.Hmmmp, korang kene tau jugak,
dia mintak maaf dengan kitorang tp, dalam masa yg sama dia buruk-burukkan kitorang tau.
Acaner kitorang nakk maafkan dia? What the frog lah ila. Matured sikit boleh.
Dah mcm anak buah aku dah perangai kau tau. Sedar sikit. Anak buah aku baru 9 bulan je kut.
Anak buah aku lagi matured kot. Aku harap satu hari nanti kau bertaubat ye Ila.
Ubah pernagai kau yg mcm blablabla tu k. Kitorang penat!
Penat nak jaga hati kau je. Tp, kau tak pernah jaga hati kitorang pun!



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Aku sayang kau Nurul E'zzah.
  • Great day today.
  • A worst day.
  • Nak puasa dah ni!
  • Hye yayang!
  • Floria Putrajaya 2012
  • Nurul E'zzah binti Shaharidun
  • Susah
  • Hari ahad paling tak best :/
  • Gotong royong :3