C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Last post 20dec2012
Monday, 24 June 2013 • 21:44 • 0 comments
Hi. Assalamualaikum. Heeeee
Lamanya tak update blog. Teruk betul lah *tiup habuk*
Hehehe. So whats upp? Sihat? Alhamdulillah. Tak sihat
pergi klinik lah. Time tengah jerebu ni mmg lah. 
Dengan clinic, hospital penuh je orang. Baby pun ada.
Teruk betul. So sekarang ni semua kalau nak keluar pakai
mask okay ? *macam cikgu pula*
Hehehe. So, nak cite apa eh? Duhhhhh.
Hmmm okay. Aku cerita pasal rumah baru aku dkt penang lah okey.
Rumah tu act my mom yg beriya sangat nak beli. So, 
my brother pun belikanlah untuk dia.
Rumah tu dh dapat pun. My mom plan mcm2
nak buat dengan rumah tu. Itulah , inilah. Hmm ikut je la.
Buat masa skrg ni kitorang baru tukar pagar je.
Hahaha cantik pagar tuuu. Warna biru uollssss xP
Tengoklah siapa pilih *bukan aku pun xP*
Hehehe. Ishhh nak cakap apa lg hahh?
Hmmm cukup lah tu. 2 tahun akan datang aku update
lg ye. Hahahaha. Bye :*



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • KeyEl Si Si :D
  • Finally, i spend a time with themm.
  • Dah lama tak update blog.
  • Berapa kali dah?
  • Im happy right now, without you :D
  • Shewrammm meyhh!
  • Blank.
  • I really hate to hate someone.
  • The awkward moment! #part one
  • Be strong girl :*