C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Homework , I hate you .
Sunday, 11 March 2012 • 05:25 • 0 comments

Assalamualaikum wahai rakyat jelataku :]
Hahahaha
Gurau aje .
Hmmmmmmmmmmm .
Korang dah sembahyang maghrib belum ni ?
Kalau dah , bagus :]
title tu tulis Homework , I hate you right ?
Kannnnnnnnn .
Kalau tak pergi cari mikroskop untuk tengok title tu .
Hahahahahha 
Siapa suka homework rite ?
cuti seminggu tapi homework belambak .
serupa tak payah bg cutiii .
Geram lah ni .
Kerja banyak gila kot .
tension aku tengokkk .
tettttttttttttt betullahhhh .
By the way kan blog kita dah tukar warna hijau .
cantik tak ? cantik kan ?
tau dahhhhh :P

Homework please merajuk dengan cikgu itew boleh tak .
Biar cikgu tak bagi homework dah dekat itew .
tau awak tau . awak baik sangat homework .
nnt itew bagi awak choki-choki tauuu .


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Having Dinner at Pizza Hut .
  • aku tak leh hidup tanpa kau .
  • aku tak pernah halang kau :'[
  • Exam oh Exam .
  • penat doh aku kalau kita asyik mcm nie je .
  • Page :]
  • hoki , iloveyousomuch !
  • matahari.
  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !