C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
aku tak leh hidup tanpa kau .
Wednesday, 7 March 2012 • 05:10 • 4 comments

Assalamualaikum .
this post is for myra again .
okay seriously lah kan . mmg aku tak boleh nak hidup tanpa kau . 
selalu aku bgtau ape yg aku pendam dkt kau .
rahsia aku .
lepastu kadang-2 aku suka mintak pendapat kau kan .
Hmmmmmmmmmmmmm .
sekarang mana ada dah benda tu semua weyh .
hilang sekelip mata je .
aku tak layan kau , tegur kau semua bukannya
aku suka-suka weyh .
selalu kalau kita gaduh mesti ada yg mengalah kan ?
aku dah penat doh . 
aku buat mcm nie pon sbb aku nak bgtau kau
yang kau nie pentingkan diri sendiri .
kau suruh aku delete nama kau kat blog aku ?
ini blog aku suka hati aku lah nak delete ke tak :)
hahahahhaha .
aku cuba weyh , aku cuba .
aku cuba hidup tanpa kau ?
kau ingat tak gambar kita masa pergi mandi dulu ?
kau dengan aku letak gambar tu dekat dlm frame kan ?
tp , skrang aku dah tak letak dah . engkau aku tak tau lah .
aku tak letak sbb aku tak nak gambar tu sebagai hiasan ,
aku nak gambar tu sebagai kenangan .
walaupon kita gaduh macam nie ,
tapi hati aku tetap sayang kau doh .
tetap sayang kau macam kakak aku .
kasih sayang aku dengan kau tak pernah berkurang ,
walau setitik pon weyh .
walaupon kau dah tak angkkap aku nie bestie kau .
tp , aku masih lg anggap kau bestie aku .
sampai bila-bila weyh .
ingat , SAMPAI BILA-BILA .



akhir kata , aku harap kita boleh jadi bestie balik .
balik sekolah sama-sama , rehat sama-sama , jalan sama-sama .
semuanya sama-sama . last word for you . aku sayang kau :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • aku tak pernah halang kau :'[
  • Exam oh Exam .
  • penat doh aku kalau kita asyik mcm nie je .
  • Page :]
  • hoki , iloveyousomuch !
  • matahari.
  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[
  • sekejapnya cuti :[