C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
matahari.
Saturday, 18 February 2012 • 18:16 • 0 comments
Assalamualaikum and good morning .
good morning ke ? ahhh i dont care .

okay , aku bangun nie punn sbb adik aku taww . hew hew .
nak dengar tak step adek aku kejut aku mcm mana ? okayh hear this .

Kiyah : keibab , bangun dah matahari .
Aku : keibab ngantuk lahh .
Kiyah : dah matahari lah . bangun !!
Aku : nanti lahhh .
Kiyah : ada Kitkat ( sebenarnya tipu )
Aku : okayh , okayh keibab bangun .


pandai kan adik aku .
okay aku tahu . hew hew .
aku sayang adik aku smpai mati walaupown dy tu kadang-2 menjengkelkan .
hahahhahahaha .

p/s : entry kali nie tak ada gambar :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[
  • sekejapnya cuti :[
  • Finally :]
  • this post is about myself and not you .
  • skola :'[
  • KLGC ;]
  • aku update pasal kau lagi ye sayang ;]
  • everything .