C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!
Thursday, 16 February 2012 • 04:56 • 0 comments

Assalamualikum !
haaaaaaaa .
nak cite nie . hala hala .
semalam aku gaduh dengan sorg bebudak nie tau .
dy suruh kawan aku bagitau dekat aku
'jangan nak menggedik lah'
perghhhhh . . 
tiba-2 je kot .
ade aku kacau nenek dy ke ?
tak de annnnn .
memang hala hala laaaaa .
then aku geram sangat , aku punn balas 
sebelum aku berak atas kepala kau , baik kau cermin diri diri kauu .
mencaruuttt , maaf .
aku geram sangat da .
lepastu dy balas balik awwww ,
tapi kalinie dy balas untuk kawan-2 aku skali .
memangg ___________ .
masa tu dalam kelas agama aww ,
mcm x de kelas lainn je ,
dah habis kelas je ,
yg kawan aku EZZAH tendang kerusi dia ,
sambil berkata 'kau dah bagus sangat ke'
(ayat sambil berkata tu abikan :])
dy tu dah lahh SS kot .
nasib dy tak balas ape yg ezzah cakap tuuuu .
kalau tak memang aku hentak muka dy .
da la muka mcm brrrrr , kang bertambah brrrrr kang .
okay , then dah balik .
dy boleh buat kumpulan plak kat bawah tu , then kitorang jalan dy berpecah ,
mcm anjing tak mcm anjing tu ?
nasib aku ckp anjing . kalau aku ckp piggy , buat naya dy je .
then , yaya plak pergi dy .
ckp ape aku tak tau .
then dy ckp ape tah dkt yaya sampai dy sakit hati . 
eyyy  eyyy eyyyyy . hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii geram betol aku .
[ hidung kembang :3 ]

tangan aku sakit lah sbb main hoki . dah , tu je .lebih-2 plk . hahahahaha 
babaiii :)
sorry panjang entry nie .

to SHAHFIQAH BINTI HANIF / HANEEFF . aku harap
kau tak SS lagi ye . sedar lah diri tu sikit weyh .
kau dah bagus sangat ke ? dah matang ?
please lahh weyh , jgn nak cari pasal dengan org okay
ye gila !!!!


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[
  • sekejapnya cuti :[
  • Finally :]
  • this post is about myself and not you .
  • skola :'[
  • KLGC ;]
  • aku update pasal kau lagi ye sayang ;]
  • everything .
  • kawan-kawan :')