C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
everything .
Thursday, 12 January 2012 • 06:10 • 0 comments

hey , assalamualikum =]
hmmmmm , first .
aku nak bagitau yang
lepasni maybe aku jarang online ,
that's mean aku jarang update lah kan .
hehe . mesti korang rindu aku kan .
k , perasan .
haha . aku jarang online lepas nie sbb aku da form 1 .
then , nnt aku kene tukar sesi pagi .
seriously , aku memang tak sabar .
adik aku tadika , pagi lah kan .
that's why aku tak sabar nak tukar sesi sbb nnt boleh pegi skola dengan adik aku .
hahahhaa
hmmmm . 
aku rindu SKMC lah .
dah bape kali aku cakap benda yang sama kan .
hahaha .
okey , tu je .
bye . 

IWILLMISSYOUGUYS :)


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • kawan-kawan :')
  • goodbye 2011 nice to meet you .
  • errrrrr --' babun eh kau nie .
  • kita geli la wokkk :P
  • my blog has been change :)
  • today my birthday .
  • clash , clash and clash :)
  • sorry .
  • itew sayang kakak itew ♥
  • saat masa terakhir sekola !