C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
goodbye 2011 nice to meet you .
Saturday, 31 December 2011 • 07:34 • 0 comments

heyya hye guys .
HAPPY NEW YEAR .
wahahaha .
tak sabar nak jalani liku-2 kehidupan untuk tahun depan .
ayat tak bley bla .
hehe . banyak benda yang aku lalui time tahun 2011 nie .
aku tak leyh lupa kot .
couple 3 hari pon aku pernah rasa tau .
haha . cool right ?
benda yang aku tak ley lupa . .
memang Sk Marian Convent lah kann .
rindu siot dengan Pn Low Gek Yong :)
baikkkk tuuuuu .
tahun nie kan aku form 1 .
so kene lah pindah skola en .
aku pergi orientasi  haritu dgn muka hitam legammm haritu kott .
haha . seriously aku tak tau mana satu tandas dy .
k , teruk kan .
haha .
aku harap tahun depan aku leyh jadi pelajar yang cemerlang
dalam akedemikkk ;)

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D 


aku harap , tahun 2012 ni bawak kebaikan buat aku .
m , aku boleh jadi budak yang dengar cakap and pandai .


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • errrrrr --' babun eh kau nie .
  • kita geli la wokkk :P
  • my blog has been change :)
  • today my birthday .
  • clash , clash and clash :)
  • sorry .
  • itew sayang kakak itew ♥
  • saat masa terakhir sekola !
  • don't leave me please :'(
  • beruntung nye aku kan :)