C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Exam oh Exam .
Friday, 2 March 2012 • 03:24 • 0 comments


Hye . Assalamualaikum :]
watcha doing guys ?
okayh , straight to the point ,
besok aku Exam awwwwwww .
cuak walaweyhhhhhh .
besok exam  bahasa melayu and english .
bahasa melayu tu tak de lah cuak sangat kan ,
yelah aku pon fasih bahasa melayu en ? hahaha
mmg serious ahh aku cakap cuak bhaiii english .
rasa mcm nak bunuh diri je . hahaha .
lek luuu ibab , baru exam pertama
takkan dah cuak . blom PMR aggg .
lek luuu hotak mu la weyhhh .
Exam tetap Exam brother .
luuu punya skola ka ? hahhahaha .
ape motif aku ckp mcm tu pon aku tak tau .
eh , by the way en aku baru je gaduh dengan Yaya .
haduiiiiii , apahal la aku tak salam dy haritu .
sumpah nyesal sialll . tak dapat nak touching-2 ag
ngan dy waktu balik .
Miss That Time Much 
mintak mintak dapat kawan ngan dy balikk ahhhh .
okay bye :]

wish me luck k guys . harap-2dapat jawab soalan besok dengan baik .hopefully k , mak aku tak de . . sape nak kejutkan aku besok . huwaaaaaaaaaa :'[


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • penat doh aku kalau kita asyik mcm nie je .
  • Page :]
  • hoki , iloveyousomuch !
  • matahari.
  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[
  • sekejapnya cuti :[
  • Finally :]
  • this post is about myself and not you .