C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
aku tak pernah halang kau :'[
Monday, 5 March 2012 • 01:22 • 0 comments
Assalamualaikum .
Hmmmmmmmmmmmmmmm .
post ni untuk kau mira .
cuba kau baca title tu , Aku tak pernah halang kau.
kan ? aku tak pernah halang kau kan .
except benda yang tak baik je .
kau banyak kenal kawan-kawan facebook kau .
dulu masa skolah rendah , kau rehat dengan
GVVIP kau , ade aku halang kau ?
marah kau . aku tak faham doh
kenapa kau jadi mcm nie ,
aku rapat sehari je dengan si e'zzah tu pon kau nak marah ,
sebelum nie kau rapat dgn dy ,
duduk sembang dgn dy then aku duduk sorang
aku tak kata apa-2 pon weyh .
takkan aku cakap ' tu lah kau ' , maksud aku salahkan kau .
tak weyh . apa yang aku maksudkan tu
ialah , yang kau rapat sangat dengan adik angkat si e'zzah tu kenapa ?
kau ade adek angkat yg lain kan ? Hmmmmm ,
kalau tak de tu tak payah cerita lah .
hari-hari kau kluar je kan dengan kawan-kawan kau ,
tak mcm aku , hari-hari duduk terperap dalam rumah .
ANAK MAK , biasa lahh .
aku keluar pon kalau nak pergi beli barang je .
aku bukannya selalu pon jumpa kau ,
slalu jumpa dekat skolah je .
tp , aku tak kisah . asalkan aku dapat jumpa kau kan .
lg satu , pasal yaya . takkan aku rapat dengan dy pon kau nak kata dy tak suka kau .
tolong lah weyh , aku tahu aku ni bukan sesiapa dalam hidup kau .
hmmmmm , kalau kau nak aku delete nama kau dr blog aku
just cakap je weyh . aku malas nak gaduh dengan kau lg .


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Exam oh Exam .
  • penat doh aku kalau kita asyik mcm nie je .
  • Page :]
  • hoki , iloveyousomuch !
  • matahari.
  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[
  • sekejapnya cuti :[
  • Finally :]