C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Having Dinner at Pizza Hut .
Saturday, 10 March 2012 • 06:54 • 0 comments

Assalamualaikum guys .
watchaaaaaa doing baby ?
Hmmmmmmmmmmm .
Dah makan malam belum nie ?
Hehe . mcm title dekat atas ,
liyana baru lepas dinner dengan family dekat pizza hut .
liyana makan 4 setengah keping je kot .
Dah org lain tanak makan .
liyana makan aje lah .
Hehehehe .
Tak tau kenapa guna 'Liyana' pula hari nie .
rasanya lebih bagus kot . 
Kan :]
okay straight to the point memang 
we have fun lah tadi .
sampai nak makan pun tak boleh sbb asyik tergelak je .
Nasib tak tersembur .
Badan rasa mcm nak gemok dah nie .
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :/
Sakit perut ahhhh .
Rasa rugi pulak kalau buang Hahahaha .
Pengotornyaaaa lah kannn .
okay lah nak tido .
Good night ebelibadi .
sebelom tido jangan lupa gosok gigi kayyyy .
BYEEEEE .



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • aku tak leh hidup tanpa kau .
  • aku tak pernah halang kau :'[
  • Exam oh Exam .
  • penat doh aku kalau kita asyik mcm nie je .
  • Page :]
  • hoki , iloveyousomuch !
  • matahari.
  • ada jugak org stupid mcm kau ye dekat dunia nie !!...
  • aku nak masuk asrama la DOEE !
  • tak pasal-pasal :'[