C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Yaya :')
Tuesday, 17 April 2012 • 02:45 • 0 comments
Assalamualaikum :)
harini aku nak cite pasal Yaya .
tak kenal kan ? tau dahhh :P dia comel awww .
kadang-2 kelakar gak .
dy tabah , dy hot weyh .

itulah Yaya . kan aku dah cakap , dy comell .
Hehehehe . bangga aku letak gambar kau kat blog aku Yaya .
mueheheheheh .
actually kan , masa first time aku jumpa dy ,
aku tak kenal dy langsung pon . aku just add dy dekat facebook je .
than dy approve , tp aku bukan tegur dy ponn . malu aku . heheheheh .
firstime aku jumpa dy masa nak pergi sekolah .
kitorang jalan kaki . masa firstime aku jumpa dy tu kan ,
aku tak tegur dy pun . dy pun tak tegur aku .
dy just borak dengan kawann dy je . *shakilla*
first dy tegur aku time , nak pergi bookshop tauu .
dy tanya dekat aku *kau yg facebook nama noor liyana tu eh ?*
terkejutt makkk bila dy tegur aku . and then , aku punn angguk .
aku tak ingat lah masa bila kitorang mula rapat .
kalau dia datang sekolah je kan , aku mesti mintak dy singgit =) .
dy just bagii je . thanks Yaaaaaaaaaa !!

Tapi kan , dy dah nak pindah dah ='( 
Kau nak tinggalkan aku kan ?
aku tau kau tak sanggup .
aku faham tu , tapi kau terpaksa kan .
okay , aku lepaskan kau .
thanks Yaya sbb kau sudi jadi kawan aku , kakak aku , bestfriend aku .
Thanks sesangat weyh . aku hargai semua tu .
aku harap kau tak jadi pindah weyh .
*click kalau nak gambar jadi lebih besar*
gambar tu , aku wall to wall dengan dy tadii .
gentle lah aku cakap kan . aku nak nangis dohh .
dah lah seminggu dah kau tak datang sekolah .
seminggu tak datang sekolah tu takpa ni tak , tup tup , kau nak pindah sekolah .
What the hell ?
nak nagis weyh . tp , aku malu nak nangis depan adik aku .
nangis je lah dalam hatii .

Last hope yaya , aku harap kau tak jadi pindah .
tak jadi nak tinggalkan aku . tak jadi nak tinggalkan SMKPAP .
tak jadi nak sakitkan hati aku  sbb kau nak pindah . tak jadi nak buat aku nangis .
tak jadi nak tinggalkan aku balik sorang-2 . Aku sayang kau Yaya =')







PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Miss Qerieyal 1st Giveaway : I Love My Blog
  • kecewa , kecewa and kecewa again !
  • forgeting proses :'(
  • asyik sedih je bila nak happy do ?
  • Dear April
  • Frienship .
  • Guess What ?
  • no one can break off our relationship
  • nak demam . Hmmmmmmm :/
  • Tournament yeahhh .