C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
kecewa , kecewa and kecewa again !
Saturday, 7 April 2012 • 05:27 • 0 comments
Assalamualaikum .
aku kecewa .
sekarang ni , aku rasa mcm nak je pergi gunung yg tinggi mcm gunung everest tu ,
and then jerit .
AKU DAH GILAAAAAAAAAAAAAA !!
aku tak tau perasaan apa yg tengah bermaharajalela dalam hati aku ni ,
sama ada BERSALAH atau SAKIT HATI .
aku rasa dua dua sekali kot .
rasa bersalah ? ya aku rasa bersalah .
aku rasa bersalah dengan apa yg aku dah cakap dengan myra .
aku cari facebook dy tadi , tp tak de .
maybe dy deactived atau DELETED !
rasa sakit hati pulak ,
aku sakit hati sangat dengan perangai e'zzah dengan myra .
HOIIIIIIIIIIII !
apahal asyik aku aja yg nak kene jaga perasaan korang .
what the fuckssssssssssssss ?
aku tak tahan lah ! aku tak tahannnnn !!!
aku pun ada hati dan perasaan macam kauorang berdua ,
aku ni bukan anak patung tauuu !!!!!!!!!!!!!!!!
TOLONG LAHHHHHHHHH !!
aku teringin sangat nak rasa dihargai .
that's all 
aku tak nak lebih ponn .
nasib lah dekat rumah aku amannnnn !
2 hari cuti sumpah aku tak ada rasa mcm nak pijak tanah pon .
tengok muka diorang dua tu apatah lagi !
hati aku ni rasa benci sangatttttttt !!!!
aku tak suka !!!!!!!!!!!!!!!
post aku kali ni banyak tanda seru kan ,
ya , itu menunjukkan bahawa aku MARAHHHH !!!!!!!!!!!!!!!
bye !!!!!!!!!!! 
sebelum aku mencarut , baik aku blah .


PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • forgeting proses :'(
  • asyik sedih je bila nak happy do ?
  • Dear April
  • Frienship .
  • Guess What ?
  • no one can break off our relationship
  • nak demam . Hmmmmmmm :/
  • Tournament yeahhh .
  • Haaaaaaaaaa ?
  • long time no see ?