C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
forgeting proses :'(
Friday, 6 April 2012 • 23:57 • 0 comments
Assalamualaikum
like the title , 
i'm in forgeting proses .
nak tau forgeting apa ?
nak lupakan myra and nurul e'zzah .
e'zzah dah nak pindah , senang sikit aku nak lupakan dy .
myra plak , dah la satu flat , satu kelas pulak tu .
Erghhhhhh .
kalau lah korang jadi aku ,
confirm korang akan rasa nak bunuh diri .
bagi aku , dah tak ada guna aku ingat dekat diorang dua tu .
aku mati lagi bagus .
kalaulah bunuh diri tu tak berdosa ,
aku dah bunuh diri dah skrg .
tp aku tak sanggup nak masuk neraka :'(
diorang dua suka menyakitkan hati aku .
myra , kalau dy mintak maaf , tak sampai seminit ,
dia buat hal balik .
serupa tak payah mintak maaf . 
lepastu kalau kitorang gaduh ,
aku tak sempat nak tulis satu status pon yg kitorang gaduh ,
dia dah tulis sampai lima dah .
tak perlu lah kau update status kata yg kau nak aku balik .
dah banyak kali lah kau tulis cenggitu .
aku dah tak percayakan kau lagi lah .
janji kau semua tak boleh pakai !!
lepasni , kau jangan tegur aku ,
jangan pandang aku , jangan senuyum dekat aku .
FAHAMM ?
aku just tak nak buat kau kecewa je kalau kau senyum dekat aku 
tapi aku tak senyum dekat kau balik kan !
myra , kau kawan lah dengan nurul e'zzah tu kay ,
anggap je aku ni tak pernah bersama dengan kau .
lupakan tarikh birthday aku , lupakan cita-2 aku sume kay .
sume tu dah tak perlu dah untuk kau ingat .
kalau cikgu suruh kau buat karangan pasal bestfriend pon ,
kau buat lah pasal nurul e'zzah kesayang kau tu okay .
aku tak kesah  . buat je aku nie macam ta pernah
wujud dalam dunia ni .
anggap mcm aku ni halimunan .
ingattt ! LUPAKAN AKU !!!





PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • asyik sedih je bila nak happy do ?
  • Dear April
  • Frienship .
  • Guess What ?
  • no one can break off our relationship
  • nak demam . Hmmmmmmm :/
  • Tournament yeahhh .
  • Haaaaaaaaaa ?
  • long time no see ?
  • Contest gambar suddenly