C L O U D ;
ABOUT ENTRY LOVES TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
They are ......
Saturday, 21 April 2012 • 07:01 • 0 comments
Assalamualaikum
Guys , i miss them .
Nurin , Puteri .
diorang tengah buat apa lah skrg ni kan .
untunglah dua - dua tinggalkan aku .
Kalau ikutkan aku nak je skolah dengan diorang . 
Oh Noooooo !!
Bila ah nak dapat jumpa diorang .
Yg sorang dekat Perak .
Yg sorg lagi dekat je , dekat AU3 tu .
tapi punyalah susah nak jumpa .
Kalau boleh , aku nak sentiasa Sekolah Rendahhh je .
supaya tak berpisah dengan korang semua .
Sedih weyh bila kali terakhir aku jumpa korang .
Korang rindu aku tak ?
Rindu kan , tau daaaaaaaa .
Aku ni kan suka menyakitkan hati korang .
tp korang sentiasa sabar dengan aku kan .
Yelah , aku ni adekkkk :P
welk welk .
Kakak aku memang ramai .
untung kann .
Kau ada ke ? Ada takkkk ? Takda.
Tahu dahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :P
please be Jelly .
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmp .
Aku rindu sangat lah dengan korang . 
Korang bestie aku paling best weyh .
Bnyak benda yg aku rindu weyh , 
Rindu nak rehat sesamaaaaaaaaaaaa ,
Rindu nak menyanyi dalam kelas ramai-2 .
Rindu nak menyakitkan hati budak india , 
Rindu nak kene ketuk kepala dengan cikgu ramai-2 .
Rindu nak buat buku 10 Question ramai-2 .
Rindu nak beli nuget dekat kantin pagi-2 .
Rindu nak stayback sama-2
Rindu nak beli ikan keli Cik Lela .
Rindu nak lepak dekat depan pintu pagar sekolah tu en .
Aku Rindu Semua tu .
Aku harap korang rindu semua tu jugak .

Aku sayang korang sampai mati =)


























































































































































































































































































































































































































































































































































































































PASTFUTURE
MY WORDS;
Hi, Im Liyana, I from planet matoki. Im 15 this year. My birthday date 11 / 12 / 1999 ;) Follow me! Mwah :* xx

OTHERS;


BLOG ARCHIVE;

  • Miss me ?
  • Yaya :')
  • Miss Qerieyal 1st Giveaway : I Love My Blog
  • kecewa , kecewa and kecewa again !
  • forgeting proses :'(
  • asyik sedih je bila nak happy do ?
  • Dear April
  • Frienship .
  • Guess What ?
  • no one can break off our relationship